De Wielerwijzen

De klassiekers van de koers: Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Milan-SanRemo,... en ga zo maar door. Je kan er uren naar kijken en er tot in het oneindige over discussiëren. En dat is exact wat De Wielerwijzen vanaf het voorjaar van 2021 zullen doen. Hoofdrolspelers uit het peloton halen we van de fiets of van achter het stuur van de volgwagen om ze neer te zetten in uw theater. Bekende koppen uit de koers komen voor het eerst naar uw zaal. Vier wielerwijzen en één host doen hun zeg over de klassiekers en zorgen zo voor een onvergetelijke wieleravond.

Geen vrijblijvend babbeltje. De wijzen moeten debatteren, knopen doorhakken en awards uitreiken. Wie was de grootste eendagsvlieg ooit in het klassieke werk? Wie zorgde voor de meest onverwachte wending in de finale van een klassieker? Wat is de grootste tactische blunder en wie mag ‘m op zijn naam schrijven? Dat en nog veel meer categorieën worden door het panel én door het publiek (via live televoting) beloond met een award.

Host van de avond is ook de host van Extra Time Koers, dé wielertalkshow in Vlaanderen, Ruben Van Gucht. Het panel wordt samengesteld uit wielergrootheden als Tom Boonen, Jan Bakelants, José De Cauwer, Thomas De Gendt, Cameron Vandenbroucke, Tim Wellens, Sep Vanmarcke, Wout Van Aert, Mathieu Van der Poel, Bram Tankink, Oliver Naesen, Jolien D’Hoore, Johan Museeuw, Adrie Van der Poel en vele anderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x