The ball & the beautiful

Over hoe voetbal kunst kan zijn...

Voor seizoen 2020-2021 trekt Frank Raes de zalen in om mooie, legendarische en beklijvende voetbalmomenten uit ons collectief geheugen naar boven te halen. Met beelden en gasten die weten waar de klepel hangt, bespreekt hij wedstrijden en boeiende fases uit het recente en verdere verleden. Wat we er nog van weten en wat we vergeten zijn. Een actueel duel met onze voetbalhistorie. En daarvoor nodigt Frank elke keer 4 gasten uit die een belangrijke rol spelen en speelden in de voetbalgeschiedenis. De gasten worden gekozen in functie van de speelplek.

Dit is de allereerste keer dat Frank Raes naar de theaters komt, een moment dat geen enkele voetballiefhebber zal willen missen!

Frank Raes (4 maart 1954) is dé Godfather van het Belgisch voetbal. Hij presenteert voor de VRT onder meer het immens populaire voetbalpraatprogramma Extra Time. Ook doet hij verslaggeving van wedstrijden uit de Belgische voetbalcompetitie en de Rode Duivels. Hij is bekend om zijn typische uitdrukkingen als ‘Binneuh’ bij elk doelpunt. Frank ademt voetbal en niemand analyseert deze sport beter dan hij. Daarenboven kan Frank putten uit een onuitputtelijke reeks anekdoten, die hij vaak vanop de eerste rij meemaakte.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x