Wie zijn wij?
PAUL DE GEYTER


BRAM VANDENBROECK

Paul De Geyter is de man met ervaring. Na zijn rechtenstudies belandt hij in de wereld van de haute finance. In 10 jaar bouwt hij in Luxemburg een van de belangrijkste juridische advieskantoren uit, met filialen in Nederland en Ierland. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, komt hij bijna toevallig in het wielrennen terecht, waar talent begeleiding op dat moment nog een vies woord was.... Hij stond 15 jaar aan het hoofd van het grootste managementkantoor in het peloton en begeleidde internationale talenten zoals Johan Museeuw, Julian Alaphilippe, Frank Vandenbroucke, Michael Matthews, Tom Boonen en Greg Van Avermaet. Daarnaast zette hij ook de Mia’s (toen nog de Zamu’s geheten) weer op het rechte spoor. 

Maar na zijn passage in de sport kriebelt het bij Paul om terug te gaan naar zijn eerste liefde: entertainment en showbiz. Met Bram vindt hij hiervoor de ideale partner.


Bram groeide op in Haacht. Al op jonge leeftijd kon je hem op de weide van Rock Werchter vinden. Maar ook thuis kreeg hij entertainment met de paplepel ingegeven.

Als beloftevolle karateka kwam Bram voor het eerst in aanraking met Paul. Dat er geen commerciële waarde zat in karate besefte Bram snel, maar dat weerhield hem niet om een mooie internationale carrière uit te bouwen. Ook al beoefent hij vandaag geen karate meer, het heeft hem veel geleerd: respect, doorzettingsvermogen, ambitie, ...

Na zijn karatecarrière komt Bram in de marketingwereld terecht. Bij Humo leert hij de kracht van sterke merken en partnerships kennen. Nadien verfijnt hij deze skills nog meer bij communicatiebureau Bonka Circus. Hier leert hij niet alleen met personalities zoals Vincent Kompany of Jeroom samen te werken, maar ontdekt hij ook de kracht van ambassadeurs in communicatiecampagnes.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x